tag:blogger.com,1999:blog-159093552642677320.post3593033853042720402..comments2023-10-24T12:27:05.185+02:00Comments on Litzys Delight: Brunsviger - hjælp!Litzyhttp://www.blogger.com/profile/11125556261356272576noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-159093552642677320.post-77816415358971481602011-07-15T21:33:44.470+02:002011-07-15T21:33:44.470+02:00Uh tusind tak... :)Uh tusind tak... :)Litzyhttps://www.blogger.com/profile/11125556261356272576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-159093552642677320.post-39659490980020083392011-07-15T17:54:55.884+02:002011-07-15T17:54:55.884+02:00Jeg har en der minder om Annas, dog uden æg.
Du f...Jeg har en der minder om Annas, dog uden æg.<br /><br />Du får den lige så er der mulighed for at afprøve to opskrifter ;)<br /><br />1½ bradepande.<br /><br />Bund:<br />750g mel<br />75g smør/margarine (blødgjort)<br />3spsk sukker<br />6dl mælk<br />2 pk. gær<br /><br />Fyld:<br />300g smør/margarine<br />400g farin<br />sirup med rund hånd<br /><br />Fremgangsmåde.<br />Rør gæren ud i mælken, tilsæt det blødgjorte fedtstof samt sukker.<br />Tilsidst blandes melet i.<br />Brug gerne elpiskeren + dejkroge til dette.<br />Dejen vil være let klistret, så fortvivl ikke.<br />Hæld den ud i et par smurte forme og fordel dejen med en fugtig dejskraber (dyp den i en kande vand regelmæssigt).<br />Lad dejen hvile ½ time.<br /><br />Rør i mellemtiden fyldet sammen af fedtstof og farin samt lidt sirup, så den er smørbar.<br />Smør det ud over dejen og lav gerne nogle fordybninger rundt omkring.<br />Tilsidst hældes der lidt sirup ud over kagen i striber.<br /><br />Bages i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.<br /><br />Denne kan sagtens fryses ned i passende stykker, der kan tøes op i mikroovnen (så den bliver lun).Sachahttps://www.blogger.com/profile/17364461252111141080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-159093552642677320.post-29515864889249419972011-07-15T13:02:37.574+02:002011-07-15T13:02:37.574+02:00en enkelt. Jeg synes der er nok, men man kan jo sa...en enkelt. Jeg synes der er nok, men man kan jo sagtens lave mere hvis man vil.Annahttps://www.blogger.com/profile/17405595364307257698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-159093552642677320.post-87106105913386361622011-07-15T12:22:04.670+02:002011-07-15T12:22:04.670+02:00Om nom nom... er det enkelt portion fyld eller dob...Om nom nom... er det enkelt portion fyld eller dobbelt det der? Har nemlig hørt mange steder fra at det anbefales at lave dobbelt fyld.Litzyhttps://www.blogger.com/profile/11125556261356272576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-159093552642677320.post-31225640027766589772011-07-15T12:16:22.848+02:002011-07-15T12:16:22.848+02:00Brunsviger
Bund:
3 dl vand
70 g. margarine
75 ...Brunsviger<br />Bund: <br />3 dl vand <br />70 g. margarine <br />75 g. gær<br /> 70 g. sukker <br />3 g. salt <br />1 æg<br /> 700 g. mel <br /><br />Fyld: <br /> 200 g margarine<br /> 400 g brun farin.<br /><br /> Rør gær, sukker og salt flydende. Lun vandet og smelt margarinen deri. Bland med gærblandingen. Rør ægget i. Ælt melet i til dejen er fast og glat. Sæt til hævning i 20-25 min. Rul ud så det passer i en bradeplade beklædt med bagepapir. Lav fordybninger med knoerne. Efterhæv i 10 min. <br /><br />Fyldet: Smelt margarinen og rør farinen i. Fordel fyldet på dejen. Og bag brunsvigeren ved 175 grader i 17-20 min. Hold øje med den! <br /><br />Skal helst spise samme dag.Annahttps://www.blogger.com/profile/17405595364307257698noreply@blogger.com