lørdag den 23. april 2011

Hakket øfdyr

Jeg har købt en ½ gris som lige nu truer med at springe sig vej ud min fryser. Aldrig har jeg set/haft så meget kød :P

Men jeg er desværre kommet lidt til kort over hvad jeg skal gøre ved al hakkekødet... har i nogle gode idéer? Jeg ved at der er en del, der læser med her, som må ligge inde med nogle fantastiske opskrifter :D
Share please :)

5 kommentarer:

Fru H-T sagde ...

Well, frikadeller, krebinetter, fyldte peberfrugter/squash, boller i karry....hmm...ja, det var vist lige det jeg kunne komme i tanke om :)
Sig til hvis du vil have en decideret opskrift på noget af det :)

Litzy sagde ...

Lyder lækkert det hele... har du ikke en idé til noget lidt mere usædvanligt? De andre har jeg stort set været igennem allerede :)

Line sagde ...

Man kan faktisk også godt lave lasagne med svinekød. Mener det er med hytteost. Skriv hvis du vil have en opskrift. Man kan også lave et farsbrød med ris og måske feta. Mener det hedder græsk farsbrød og du kan finde opskriften på arla.dk.

Fru H-T sagde ...

Forloren hare, måske? :)

Jeg er ikke så fantasifuld udi hakket kød, men du kan jo også lav kødboller til en italiensk ret?

Skriv lige, hvis du selv kommer på ét eller andet spændende! ;-)

Litzy sagde ...

Uhh farsbrød, forloren hare og italienske kødboller... se det vil jeg lige skrive mig bag øret ;)