søndag den 18. september 2011

Æg i bacon

Jer der har fulgt med længe ved allerede at traditionen herhjemme er at der serveres æg og bacon til morgenmad om søndagen.

Men engang imellem skal der også være plads til at lege og eksperimentere lidt.

Og derfor giver jeg jer hermed: Æg i bacon! (The crowd goes wild...)

Man tager simpelthen nogle strimler bacon og giver sig til at flette et kvadratisk stykke. Super let, men meget fedtet stykke arbejde.



Derefter lægger man det flettede stykke over en ildfast skål og ind i ovnen med den. 200 grader og så indtil bacon er sprødt. Jeg tog ikke tid men tjekkede lidt engang imellem. som i kan se blev min ikke 100% sprød og den gabte desværre i bunden, noget jeg må se om jeg kan finde en løsning på næste gang det laves.



Derefter laver man en gang lækker røræg med ost og fylder i bacon skålen - voilá!



Og så er der serveret.



Og dommen? Jeg synes det er super fedt og er skide stolt over at det lykkedes mig i første hug. Kæresten syntes til gengæld at jeg var skrup tosset oveni bolden... ak ja, de mænd forstår da heller ingenting.

Til næste gang tror jeg at jeg vil købe små ramakiner og så lave portionsstørelser i stedet for.
Idé og inspiration har jeg fået her, samt ved at google en masse billeder indtil mundvandet flød over :)

8 kommentarer:

Fru H-T sagde ...

Haha, du er sgu da tosset på den seje måde! ;-)

J'adore blog sagde ...

Haha jeg synes det er ret sejt :-)

Stina sagde ...

Det er da virkelig sejt, men de bacon skåle ;) det skal jeg prøve.

Litzy sagde ...

Fru H-T - Tak søde :)

J'adore - Det synes jeg også, og jeg gør det helt sikkert igen.

Stina - God idé. Og man kan jo fylde dem med lige det man har lyst til. Så en amerikansk side hvor de var fyld med mac 'n cheese... uh det frister at prøve :)

Stina sagde ...

Må jeg ikke komme på din blogroll? :) Du er på min.

Litzy sagde ...

Self må du det Stina, men skriv lige din blog her... du har ikke aktiveret så jeg kan gå ind på din profil

Malou Klidmoster sagde ...

Den er bestemt ikke tosset :-)

Jeg vil anbefale dig at komme køkkenrulle på skålen før du lægger baconsfletværket på - det suger fedtet og forhindrer at baconen glider fra hinanden og giver huller i bunden ;-)

Litzy sagde ...

Tak for tippet (selvom jeg så det lidt sent :P) Det vil jeg bestemt gøre næste gang... for der bliver helt sikkert en næste gang :D