søndag den 5. februar 2012

Shopping!

I dag fik jeg lokket kæresten med ud og shoppe. Skulle have mig et par vinterstøvler da alle de sko jeg ejer er ved at dræbe mine stakkels fusser her i kulden.
I næsten 5 år har jeg klaret mig her i Sverige med de støvler jeg har, men det er somom kulden i Göteborg er helt sin egen.... gyyyys der er koldt.

Og når vi nu alligevel var afsted så fik jeg lokket ham til at gå med ind og kigge lidt tøjbutikker også.

I Carlings fandt jeg en grå cardigan, en rustrød sweater med flossede detaljer forneden og en blå ternet skjorte i 100% bomuld.I Kicks skulle jeg egentlig bare ind for at købe en negleklipper men faldt over en rodekasse med IsaDora neglelak til 15kr stykket. Og så kom følgende 4 med mig hjem; Glowing Burgundy (73), Flashy Copper (77), Pearly Brandy (41) og Baroque Red (108)Og så det jeg egentlig kom efter - et par vinterstøvler. Egentlig ville jeg jo gerne have nogle der var både praktiske og pæne men efter flere måneders søgen måtte jeg nøjes med nogle der var lidt mere praktiske end kønne. Satser dog på at jeg bliver rigtig glad for dem alligevel :)Og det bedste af det hele.... alt dette for ca. 1000 svenske kroner. We love sales! :D

3 kommentarer:

I.P. sagde ...

Fede fund :)

nonoriginalredhead sagde ...

Lækre køb og lækre priser. ;D

Litzy sagde ...

Tak tak.
Jeg bor i støvlerne for tiden. De er bare så dejligt varme og lækre at have på.

Jeg er blevet fan af praktiske støvler :P