tirsdag den 19. januar 2010

Hvem siger sundt skal være kedeligt?

Det var dette her i hvert fald ikke... og mere sundt får man det i hvert fald ikke.

Asiatiske Kyllingespyd med nudelsalat:

Til 4 portioner skal bruges:

600g kyllingefilet
1 lime, skal og saft
1spsk flydende honning
2spsk soja
1spsk reven ingefær
1spsk smør eller margarine

Nudelsalad:

150g ægnudler
1 gulerod
1 rød paprika
10cm porre
½ zucchini
1spsk olie
1dl majs

(Jeg brugte bare en wokblanding i stedet for alle de grøntsager)

Ovn: 175grader


Skær hver filet i bider og sæt på et træspyd.
Bland skal og saft af lime med honning, soja og ingefær og pensle på spydene.
Lad spydene trække på køl i en time.



Steg spydene på hver side i smør og læg derefter i ovnen i 10min.



Kog nudlerne efter forevisningerne på pakken.
Skræl og striml guleroden, udkern og striml paprikaen og skær porren i skiver. Striml zucchinien.

Steg grøntsagerne hurtigt i olie.
Vend nudlerne og majs i og lad det hele varme op.

Server til spydene.

Ingen kommentarer: