Jeg fik mit kamera tilbage :D
Yay!
Det vil jeg fejre ved at vise jer min aftensmad - Skinkemignon med sovs, ris og bønner.
Mignonen brunes i smeltet smør hvorefter der tilsættes 4dl vand og 2 tsk kalvebullion. Simrer med låg på i ca. 20min. Når den har simret færdig tages den op og pakkes ind i sølvpapir ca. 15min.
Væden hældes i en gryde sammen med 2dl mælk rystet med 4spsk mel. Smages til med salt, peber og evt. lidt mere bullion. Jeg kom også en enkelt skefuld ribsgele i. Og så var det ellers bare at spæde til med mælk indtil den havde rette konsistens og så komme kulør i.
Serverede det med ris og bønner - super super lækkert og dejligt mørt kød. Og så snakker vi ikke om at jeg pt sidder og dypper chips i sovsen... vel!? ;0)
Lige et bedre billede (værsgo og savl... jeg gør)
2 kommentarer:
Nøj hvor ser det godt ud! Bliver helt sulten nu.
http://you-and-i-life.blogspot.com/
Mad er godt :D
Send en kommentar