tirsdag den 3. juli 2012

Glossybox Juni 2012Så kom min første Glossybox endelig! Yay jeg er så super glad lige nu.

Det er næsten som at få gaver Juleaften.
Se lige hvor fint den er pakket ind når man åbner den:Månedens tema var "Sunkissed Beauty", et lækkert strand/sommerferie tema og det passer meget godt med de produkter de har sendt ud.

Her er hvad jeg fik i min box.

1. MURAD Skin Perfecting Primer - Blemish & Shine Control
- Prøvede den lige kort på min hånd. Farven blender fint ind med min blege hud og efterlader ikke huden fedtet bagefter. Jeg er jo ikke den store make-up bruger men denne er jeg sikker på at jeg nok skal få brugt.
Der står at den forebygger uren hud, reducerer olieret hud og forbedrer huden struktur... ikke dårligt.
Org. pris 490,-/30ml (Jeg fik 5ml =>  81,6kr)

2. DEPEND Snabbfärgning för fransar och bryn.
- Jeg er ikke typen der farver bryn eller vipper, synes faktisk jeg har været heldig med mørke øjenvipper fra naturens hånd. Denne fik jeg i farven sort.... ved ikke om jeg får den brugt.
Org. pris 89,- stk. (Jeg fik fullsize produkt)

3. ANATOMICALS SPF Lip Balm
- En let farvet læbepomade med solfaktor 8 og kirsebærsmag. Det med kirsebær mener de i hvert fald når de siger det. Bare da jeg åbnede pakken strømmede det ud med en liflig kirsebærduft :)
Farven er meget neutral og smagen er ikke overvældende... hvilket sikkert er meget godt så jeg ikke går og spiser det direkte ud af tuben :P Og den klistrer heller ikke når man har den på.
Denne skal jeg nok få brugt.
Org. pris 49,-/15ml (Jeg fik fullsize produkt)

4. ODD MOLLY "Sun-Day" Sun-Care Facial SPF 25
- En super lækker ansigtssolcreme. Jeg prøvede den på hånden og den absorberes super hurtigt og efterlade huden dejlig blød... og med en mild duft af marcipan synes jeg :) Den skulle eftersigende beskytte mod både UVA og UVB stråler.
Denne er jeg virkelig glad for og så kommer den i en super sød tube med pumpe på. Ned i tasken med den så jeg kan have den med mig overalt.
Org. pris 250,-/40ml (Igen et fullsize produkt)

5. MOROCCANOIL Original Oil Treatment & Light Oil Treatment
- Organisk olie til håret. Den skulle gøre håret lettere at rede ud, styrke håret samt give det glans og gøre det blødt. Man har fået to varianter for at teste hvilken er bedst for ens hår.
Jeg har det lidt svært med olier til håret - mit hår fedter enormt let og meget og jeg har altid været bange for at en olie ville få det til at se endnu værre ud.
Måske jeg skulle tage dette som muligheden for at få det prøvet.
Duften er ganske neutral og en lille smule kokos/marcipan agtig.
Der fulgte også en kupon med hvor man kan få 50kr rabat på køb af produktet i fremtiden.
Org. pris 339,-/100ml (Jeg fik 2 x 10ml => ca. 67kr)

6. FEMME NATURAL BOOST Bonusprodukt
- En lyserød og tøset energidrik. Jeg har faktisk stået i butikken flere gange og overvejet at købe den men hver gang sagt til mig selv at man ikke behøver købe noget bare fordi det er lyserødt. Jeg er super ekstatisk over at jeg nu får en alligevel! :D
Glæder mig til at smage den... lige nu står den i køleskabet og venter på at blive en drikkevenlig temperatur.
Org. pris ca. 25,-/250ml (Endnu et fullsize produkt)Jeg ovenud tilfreds med Glossybox og kommer helt bestemt til at fortsætte.
Altså 139kr for produkter for en samlet værdi af ca. 561kr. Det er da helt ok :)

Ingen kommentarer: