mandag den 22. november 2010

Er det bare mig?

Nu har jeg lige siddet og kigget den der Lanvin <3 H&M kollektion igennem, og må ærligt talt indrømme at det ikke gibber i mig.
Måske et enkelt par sko kunne friste, men så igen... jeg er sgu lidt forarget over priserne.

De andre gange H&M har indgået en aftale så synes jeg stadig at de har været ok gode til at holde priserne nede, men her er de både gået på kompromis med priserne OG kvaliteten.

Tjek lige den gule kjole... den trævler jo i kanterne. Og måske det er meningen, men i mine øjne ser det bare ufærdigt ud.Jeg skal da indrømme at jeg lige skal ind og kigge på torsdag når jeg alligevel skal forbi H&M, men jeg tvivler nu stærkt på at noget kommer med hjem.

Hvad siger i? Er det bare mig?

3 kommentarer:

ida sagde ...

Jeg vil give dig ret i, at priserne denne gang er ret vilde i forhold til det er H&M.
Efter jeg har set tingene en del gange, er der heller ikke noget jeg bare må eje. Men nu må vi se;)
. ida

Sandra sagde ...

Det er ret enkelt for mig, for jeg har slet ikke råd til noget af det. Jeg synes, det er ærgerligt at HM går væk fra deres eget princip med at have lave priser...men måske siger jeg bare det, fordi jeg ikke har råd??
Ej, jeg synes heller ikke, det er noget i kollektionen, der springer i øjnene på mig...

Kathrin sagde ...

Jeg er ikke vild med kollektionen. Synes meget af det er mindre kønt - specielt var der en t-shirt som jeg sad og undrede mig over at folk kunne li. Heldigvis hver sin smag, men godt nok pricy i forhold til at det er H&M.