søndag den 19. juni 2011

Du dejlige verden

Min yndlings danske film har altid været "Drømmen om det hvide slot". Jeg labbede den i mig hver gang jeg var på besøg hos min mormor og morfar.

I filmen spiller hun et stykke musik på klaveret som hun kalder (Du dejlige verden). Jeg har desværre aldrig kunnet opspore sangen. Den findes sikkert men spørgsmålet er om det er det den i virkeligheden hedder. Skulle en af jer være musik-kender så må i meget gerne hjælpe mig med at finde den hvis i kan. Den skulle vist være af Bornemann ... men spørgsmålet er jo så om det også er ham. Og stave det kan jeg heller ikke :P

Nå men da jeg sidste weekend var til fest med firmaet og på vej hjemad kl.3 om morgenen, gik jeg turen langs med søen og måtte sætte mig et stykke tid på en bænk for at nyde synet af disen over søen i morgenskumringen. Jeg tog et par billeder som jeg tænkte at jeg ville dele med jer.

Det er nu en dejlig verden vi lever i :)


3 kommentarer:

Hazel sagde ...

Det er virkelig bare så smukt med den slags vejrfænomener. Er helt solgt. Du har fanget det rigtigt godt :)

Litzy sagde ...

Du har helt ret Hazel - det er virkelig smukt :)

Unknown sagde ...

Ole Bornemann Bull (5. februar 1810 i Bergen – 17. august1880 på Lysøen ved Bergen) var en verdensberømt norskviolinist og komponist, som havde stor andel i opbygningen af en national norsk bevidsthed efter Norges adskillelse fra Danmark i 1814.
Oplysningerne er fra Wikipedia så det skal nok passe at det er en melodi af ole bornemann