lørdag den 4. juni 2011

Hotel is where...?

Ja igår var så dagen hvor vi tjekkede ind på Park Inn i Kbh. En oplevelse jeg ikke behøver igennem igen lige foreløbigt.

For det første var vi ikke sikre på at vi havde fundet hotellet.... det eneste vi kunne se var nemlig en bygning med stiladser over det hele.
Men jo, det var hotellet. Der bygges om. Okaaaaay....

Må indrømme at indvendig var det ikke meget bedre. Loftsplader mangler, der står værktøj overalt og generelt ligner det mere en byggeplads end et hotel. Havde det nu været noget der var gjort opmærksom på på hjemmesiden var det én ting, men dette er ikke noget, der er blevet informeret om overhovedet.

Værelserne i sig selv er da ok... ingen AC så det er en lille kogekedel og med beliggenhed lige op til metroen så er det et mareridt at sove med åbent vindue.
Og lyden er noget jeg også vil gøre opmærksom på.... her er enormt lydt. Selv med vinduerne lukkede kan man høre trafikken udenfor og man kan da føre en hyggelig lille samtale med naboen ude på toilettet hvis det er det man ønsker. Der er seriøst meget støj på det her hotel, og jeg er da glad for at vi ikke er tjekket ind på en hverdag hvor håndværkerne er der.
Men der er da kaffe/te fasciliteter på rummet.Eneste positive jeg har at sige om det her hotel er at morgenmaden er fantastisk. Masser af frisk frugt, pandekager med sirup og æg, pølser og bacon foruden de gængse brød, ost og marmeladetyper.

Skal du på i Kbh så anbefaler jeg ikke Park Inn. Havde prisen for 2 overnatninger været 1500kr kunne vi have snakket om det, men dobbelt den pris er det bare ikke værd. Desværre.

2 kommentarer:

Nadia Kaplan sagde ...

Er jeg ked af du har haft sådan en dårlig oplevelse :(
men håber da du har lyst til at komme til kbh igen for her er sååååå dejligt :)

Men håber trods hotellet at i havde en god tur! :)

N.K.L
www.nkl-fashion.blogspot.com

Litzy sagde ...

Åh jamen Kbh elsker vi stadig så ingen fare for at vi ikke kommer igen ;)

Kommer dog nok aldrig tilbage til lige netop det hotel.