mandag den 22. oktober 2012

Glossybox September 2012Så blev det tid til at vise den sidste Glossybox frem - nemlig den for September måned. Nu er der jo ikke lang tid til at jeg får oktober boksen, så tænkte det ville være en god idé at få denne af vejen inden :)

Endnu en super lækker boks, denne gang med temaet; Autumn Care.
En lille kasse med ting som hjælper en igennem disse hårde efterårsmåneder.
Denne kom i den fineste beige farve.
1. COWSHED Cow Pat Moisturising Hand creme
- En blødgørende håndcreme med grapefrugtolie og koriander. Ene økologiske ingredienser.
Denne håndcreme kan jeg allerede anbefale - den er intet mindre end fantastisk. Mine hænder er bløde, den har sågar på ingen tid blødgjort min ødelagte hudpå albuerne. Den trænger hurtigt ind i huden og den efterlader den ikke fedtet. Eneste minus er at den har en lidt funky lugt pga korianderen... men den kan jeg sagtens leve med når cremen er så god som den er.
Org. pris 250,-/300ml ( Her fik jeg 50ml til en værdi af 50kr )


2. FIGS & ROUGE 100% Natural Organic Balm
- Uuuuuuh siger jeg bare. lækker lækker lækker pomade som ikke bare kan bruges på læberne men også på kinderne, hænderne, you name it. Selv har jeg dog kun brugt den på læberne og elsker hvor silkeblød den er. Den klistrer overhovedet ikke.
100% naturlige ingredienser. Jeg fik den med Peppermint & Tea Tree. Elsker hvordan den prikker på læberne.
Org. pris ,65-/8ml ( Dette var et full size produkt )
3. ANATOMICALS Dont Just Clean It Woman, Scrub It
- Jeg er begyndt at holde meget af Anatomicals efter at jeg begyndte at få dem i mine Glossybox. De har simpelthen de fedeste og sjoveste navne og så er produktet super skønt.
Dette er en bodyscrub med duft af melon (selvom jeg nu mere synes den dufter af grapefrugt). Kornene består af valnøddeskaller og den er super lækker at bruge.
Org. pris 79,-/200ml ( Her fik man 75ml til en værdi af ca 30kr )

4. NOUBA Earth Powder
- Håndlavet, ovnbagt solpudder med naturlige mineraler i 2 matte og 2 glimtende nyanser som giver en naturlig solbrun tone.
Denne har jeg ikke fået prøvet endnu. Men de ser fine ud.
Org. pris 249,-/6g ( Her fik jeg 4 små prøver men ved desværre ikke hvor meget de er på )5. BALANCE ME Pure Skin Face Wash
- En mild men effektiv ansigtsvask med antioksidanter. Skulle indeholde bl.a. essentielle olier. Denne har jeg heller ikke fået testet endnu.
Org. pris 199,-/125ml ( Her fik jeg 50ml til en værdi af ca 65kr )

Værdien af denne boks var på omkring 210kr (Har ikke regnet pudderet med). Ikke den største værdi, men jeg er nu glad for det jeg fik med alligevel :)

2 kommentarer:

Jadore blog sagde ...

Fine sager :)

Sacha sagde ...

Det ser virkelig lækkert ud, så min misundelse bliver ikke mindre ;)