fredag den 4. januar 2013

Work work

Når man sidder og arbejder aftenvagt så er der brug for lidt underholdning - det er jo ikke altid der sker så meget arbejdsrelateret ;)

Og hvad bedre at hygge sig med efter mørkets frembrud end zombier... masser af zombier.
Er først for nylig blevet hooked på The Walking Dead men indtil videre kan jeg lide hvad jeg ser. Har i set den?
Er halvvejs igennem sæson 1 så der er da til et par aftenvagter mere :)I morgen tidlig drager jeg mod Danmark. Min niece fylder 10år så det glæder jeg mig til at være med til at fejre. Og så er det jo generelt godt bare at komme et smut hjem til familiens skød.
Desværre bliver det dog en kort tur, smutter nemlig tilbage til Sverige igen søndag så jeg kan komme på arbejde mandag. Men lidt har vel også godt.
Nytårsfortsætter er aldrig rigtig noget jeg har gjort mig i, men i år stiler jeg dog efter at tilbringe lidt mere tid med familie og venner.

5 kommentarer:

Tanja sagde ...

Man vil hurtig have mere ;) vi så sidste afsnit af sæson 2 i går. Spændende!

Men lige vildt nok at se den selv på en aftenvagt :p Jeg elaker serien men er også lidt af en kylling.. Det i hvert fald ikke mig der lufter hund efter et afsnit :p

Piskeriset sagde ...

Jeg har set første sæson og håber på at få anden i fødselsdagsgave (og ellers køber jeg den selv :-)). De første afsnit er gode, men så går der desværre lige lovlig meget personfnidder i den. Har hørt, at anden sæson også er ramt af dette, men at tredje sæson er god.

Tanja sagde ...

Og ja det er der.. lidt for meget i perioder.. Men stadig god ;) men er ret spændt på hvad der nu i sæson tre.

Ninni sagde ...

Hoppas resan går bra!

Litzy sagde ...

Kan se at jeg kan se frem til de næste sæsoner :)