tirsdag den 18. maj 2010

Kylling del 2

Man tager en gryde og smelter lidt margarine i den. Derefter drysser man karry i (mindst 1spsk men gerne meget mere - jeg kværner selv og det giver en skarpere smag).
Karry svitser i 2-3min... PAS PÅ, det skal røres hele tiden ellers brænder det på og brændt karry lugter ikke godt :P

Suppe fra igår hældes ved indtil man har den mængde sovs man ønsker.
Der smages til med salt, peber og juice fra en dåse ananas. Find lige den smag du ønsker og som får dig til at blive 5 år gammel igen, siddende hjemme hos mor og far :)

Lad simre i et par min og tilsæt derefter halvdelen af hønen fra igår. Jeg strimler kødet, men det bestemmer man selv.
Tilsæt også ananas i tern.

Lad koge lidt og server med ris (Jeg prøvede råris denne gang)

2 kommentarer:

Ms Confashion sagde ...

råris??
Er det sundere og bedre end brune ris??
/xxx Nete

Litzy sagde ...

Tror det er svenskernes måde at sige brune ris på, så det er vist bare det samme :P