tirsdag den 17. august 2010

Kronjuvelerne

Nu har jeg jo vist jer hvordan jeg opbevarer mine neglelak - så nu vil jeg da også lige vise kronjuvelernes plads i hjemmet :)

Hårbøjler/bånd og halskæder hænger på hver sin knage ude på badeværelset - Og armbånd hænger på en "gine".
Alle ringene ligger i en pærevælling i en kurv i min kommode i soveværelset. Skal ha fundet mig en anden måde at opbevare dem på for det kan nogen gange godt være lidt svært at finde den man søger :PHvordan opbevarer du dine kronjuveler?

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

I en skattekiste.
...
It's true!

Og det ser jo sejt ud, men for det første virker det jo lidt for åbenlyst, og for det andet er det ikke let at få et overblik, når man glor ned i den. Jeg håber, vi får en ny kommode til jul, hvor jeg kan have mindre skuffer i - og der kan være lidt plads der til smykker :-)

Litzy sagde ...

Åh jeg elsker skattekister - men ja nok ikke den mest optimale løsning.

Hvis du mangler små rum til den ene skuffe i kommoden så kan jeg helt sikkert anbefale dem jeg har fra IKEA. De passer lige i en enkelt skuffe og det er virkelig rart med opdelte rum :)

Piskeriset sagde ...

Super! Det er faktisk dem, jeg har tænkt på at anskaffe - kun lidt afledt af, at kommoden sandsynligvis også bliver fra Ikea! :-D

Ahja, hvad skulle vi dog gøre uden svenskerne...

Litzy sagde ...

Hehe min kommode er også fra IKEA :P
Så jeg kan helt klart anbefale begge dele... og jeg får altså ikke provision af dem for at sige det. hehe

En Hittehønes verden sagde ...

Hehe, mine smykker har jeg i en masse små æsker rundt omkring... Så måske, at en skattekiste faktisk var løsningen? Jeg har dog mine halskæder hængende på et smykkestativ...! Og kan egentlig ret godt lide, at tingene hænger fremme... Som på dit badeværelse! *SS*

Litzy sagde ...

Ja jeg synes også det er ret lækkert at have det fremme - ellers er jeg meget god til at glemme at bruge dem :P