lørdag den 14. august 2010

Why not me?

Jeg har en speciel evne.

En evne der gør at uanset hvad jeg tager på, så virker det kedeligt og almindeligt.
Og hver eneste blog jeg kommer ind på så er der stribe på stribe af outfits hvor jeg stopper op og tænker "det der, det ser sgu godt ud."

Jeg er sågar gået så langt som at have kopieret et outfit fuldstændig ud fra et blad, men når jeg så ser mig selv i spejlet, eller tage et billede og kigger på det bagefter, så blir jeg skuffet.

Hvorfor kan jeg ikke bare kaste en random sweater på og se gudelækker ud? Hvorfor smyger nederdelen sig ikke om mine hofter? Hvorfor fremhæver trøjen ikke mine bryster? Hvorfor gør jeansene ikke så jeg får hvepsetalje? Hvorfor får jeg ikke bambiøjne af den her mascara?

Og hvad er det præcis for en speciel evne jeg har, når selv smykker bliver kedelige på mig?

Ak jeg har det hårdt. Og jeg har desværre ikke helt fanget fidusen endnu - tricket til hvordan man bliver "henkastet lækker."

Jeg må have fat i en guru... men hvor? Og til hvor meget?


Fortsættelse følger.... en dag.2 kommentarer:

Linda Eg sagde ...

Åh ha, jamen jeg kender det bare så godt fra mig selv... :) Jeg synes også bare jeg ser kedelig og hverdags agtig ud lige meget hvad jeg tager på af tøj eller hvordan jeg sætter håret... :) Men har så også tit fået at vide at det ikke passer... om det er sandt eller ej, skal jeg ikke kunne sige.

Tak for din deltagelse i min give-away... :)

Litzy sagde ...

Ak ja det er ikke let at være os :)

Men svaret må jo ligge derude et sted, det er bare med at finde det :P