onsdag den 17. marts 2010

Forårets kommen og dermed det gode humør

Solen skinnede da jeg vågnede, så jeg fik sådan lyst til at hoppe i kjole. Dog blev jeg lidt forskrækket da jeg steg ud af døren og blev mødt at et drys nyfalden sne (!!!???) men det blev nu en solfyldt og 7 grader varm dag.Jeg ser frem til en del ting for tiden.
På lørdag skal jeg på tur med et par kollegaer og tage billeder. Om aftenen skal jeg op til en veninde og farve hår og drikke vin. Det glæder jeg mig til. Overvejer at farve håret lyst, men nu må vi se hvad det ender med.

I Påsken skal jeg til DK med kæresten aka Kollega. Vi har hans forældres hus hele Påsken så der skal bare hygges og slappes af. Dog skal vi til en enkelt påskefrokost, hvor jeg skal møde alle hans venner og det gruer jeg lidt for. Men mon ikke det bliver godt.
I Påsken skal jeg også mødes med en masse søde duller fra depjatten. Det er nok det jeg glæder mig allermest til :)

Og det har jeg så fejret med god aftensmad i aften; Tacotubs :)Den 14-15 og 28-29 april har jeg ENDELIG fået godkendt kursus. Så nu kan jeg endelig blive sat ind i den svenske lovgivning og fremover være med til forhandlinger på jobbet.
Det skal nok blive spændende, selvom jeg tror det bliver en stor omgang tørt lovstof og så er det jo oveni købet på svensk.

Så alt i alt ser jeg frem til en rigtig god april måned :D

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Åh, hvor lyder det som om, du har en masse gode ting i vente - blev helt glad af at læse dit indlæg :)

Litzy sagde ...

Tak søde :) Jeg er også selv rigtig glad - det bliver en super god måned.
Kommer du med til dullemødet?