fredag den 1. oktober 2010

Klaipeda shopping

Idag tog vi ud i det store shoppingcenter Akropolis, som findes i alle de Litauenske storbyer.
Blandt mange lokale forretninger findes der også en del vi kender: Zara, Bodyshop, Newyorker, o.l.

Jeg var inde i Zara, men kom tilbage med tomme hænder. Fandt en kjole, en nederdel og en silkebluse som jeg kredsede meget om, men kunne simpelthen ikke bestemme mig og så måtte jeg undvære.
Hvis der er penge til overs sidst på ferien tager jeg måske derind igen :)

Jeg var også inde i Newyorker og kom ud igen med en rigtig vamset grå cardigan med palietter.. uhm den skal blive god til vinter. 235kr ... ikke billigt men heller ikke voldsomt dyrt.Så smuttede jeg ind i en lokal tøjforretning og faldt over TRØJEN... i må da give mig ret i at den er lige mig :P
Og så lige 2 x strømpebuks med uld.Dullegrej kom jeg også ud med.
Havde glemt lidt derhjemme, så fik købt mig en bodyscrub, en pincet og en neglefil.
Derudover faldt jeg over et neglelak mærke som jeg ikke har hørt om før "Golden Rose" - af hvad jeg kan se så bliver den produceret i Litauen, så der kom lige 4 stk. af dem med hjem (og der bliver nok flere, for de er godt nok lækre og billige.) De små kostede kun ca. 6kr pr. stk.
Og så hapsede jeg en læbepomade med som både smager og lugter af Cherry Coke... Guld! De kunne også fås med Sprite, alm cola og Fanta.
Derudover var vi også inde i et kæmpe supermarked hvor jeg fik shoppet vildt ind af sjove cider (bl.a. en med blåbærsmag) og underlige øl.
Kæresten hapsede også en masse en øl og en vodka på 2liter. Så kan vi da klare os et stykke tid :)

4 kommentarer:

Kathrin sagde ...

Sikke nogle lækre lakker :love:

Litzy sagde ...

Har allerede prøvet den store af dem ovenpå min Tea Rose og den minder faktisk rigtig meget om Nubar 2010 (Mener jeg den hedder)

Maria sagde ...

Fine køb! Det er lidt sjovt - jeg var i Litaun tilbage i 1995 (mimre). Var blandt andet i Kaipeda. Kunne være sjovt at komme tilbage. Forestiller mig, der er sket en del de sidste 15 år ;)

/Maria

Litzy sagde ...

Ej hvor sjovt. Ja der må da alligevel være sket en del - og du huske det nok som en hel del billigere end det er nu. Man kan virkelig mærke på priserne at vesten har haft indflydelse... desværre :)