søndag den 17. oktober 2010

Removal tool

Efter inspiration fra blogland smed jeg jo for nylig min ebay-mødom ud af vinduet og købte en Sally Hansen "Kwik Off" neglelakfjerner.

Og selvom der allerede findes vurderinger af den derude, så synes jeg alligevel at i skal høre min mening også.

Havde min nye glimmerlak på som jeg købte i Klaipeda. Glimmerlak er jo et sandt helvede at få af, som i nok alle ved, så i sådan et tilfælde er det perfekt at teste sådan et mirakelmiddel med.På bøtten står der: "Simply insert finger into center of sponge, rotate and remove."Er det virkelig så let? Bare ned med pølsen, roter og træk ud?Nej! Det er det altså ikke. Det lød nu også for godt til at være sandt. Synes måske der mangler at stå på bøtten at det tager lidt længere tid end det. At man lige skal "gnubbe" fingeren lidt mere dernede i bøtten.

Så ned med fingeren igen. Dreje dreje rundt. Lidt op og ned... og vupti:Snavset er væk! :P

Jeg prøvede for en sikkerheds skyld den gamle metode med acetone på et stykke vat, og selv om det kom af næsten lige så hurtigt, så var det en masse gnubben, vattotter overalt og min finger var fuld af glimmer bagefter.

Så min bedømmelse: Alle pengene værd. Der er ingen acetone i, og den virker mere skånsom mod neglen end vattet gjorde. Og så var jeg fri for en finger fuld af glimmer bagefter.
Et godt produkt, som jeg helt sikkert kan anbefale alle at investere i :)

2 kommentarer:

Sandra sagde ...

Hvad koster sådan en fætter, for den lyder da som om den skal hjem til mig og bo! :)

Litzy sagde ...

Jeg endte med at give ca. £8 inkl. forsendelse. En ganske god pris.

Måske den kan findes billigere, men jeg tog bare den første jeg kunne finde på ebay.