tirsdag den 26. april 2011

FUNDET!

Og det tog mig "kun" 6mdr.

For 6mdr siden var jeg nemlig ved at skære græskarlygter. I den forbindelse tog jeg mine ringe af for at de ikke skulle blive slimede.
Lygterne blev lavet, stillet ud og bordet blev ryddet og dugen rystet udenfor.
Og da jeg igen skulle have mine ringe på var den ene væk. Oh gru! Jeg rodede skraldespanden igennem, jeg rodede støvsugerposen igennem og jeg kravlede rundt ude på græsset hvor dugen var rystet.... men lige lidt hjalp det. Den var væk :(

Ringen var en min mor fik af min far da hun lige havde født mig. En såkaldt jordmoderring i guld. Den var perfekt... og nu var den væk.

Åh hvor har jeg skældt og smældt på mig selv. Jeg har en skål til ringe, hvorfor i alverden lagde jeg den ikke der?

Nå men i dag havde jeg lyst til at gå barfodet rundt ude på græsset og trådte på noget skarpt. Da jeg gravede i græsset for at finde synderen, fandt jeg ringen.
Aldrig har jeg været så glad og danset så meget rundt.
Lægger den aldrig på bordet igen.Har du mistet noget og fundet det igen?

9 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Ej hvor dejligt - tillykke med fundet! Kan lige forestille mig, hvor dejligt det må have været :-)

rijaH sagde ...

Hvor fedt :D

Jeg var ude for noget lign. med min ekskæreste. Vi var ude på den permanente i Århus (en strand) og min eks havde sådan et kortetui i sølv(eller noget lign.) i sin lomme med alle sine kort i, dvs kørekort, visakort, sygesikring osv. Og det havde han så glemt alt om og den forsvinder så ude i vandet :/ Han svømmer ud og prøver og kigge det sted vi nu var da vi svømmede rundt uden hel dog. Så vi må tage hjem uden hans etui. Vi tar derud igen næste dag og vi svømmr rundt næsten samme sted. Eksen ser så noget glimte ned på bunden, var nok 2-3 meter derned, dykker ned og så er det sgu hans etui der ligger der :D Med alle kort i :D Så det var meget heldigt vi lige valgte at tage derud igen og ikke mindst så virkede hans kort også uden problemer bagefter. Så det var ret fedt :D Gensynsglæden er i hvert fald stor når man oplever så noget haha :)

Tanja sagde ...

Ih hvor heldigt..

Tabte min forlovelsesring sidste sommer.. og har endnu ikke fundet den :( Og det var pga. jeg skulle have solcreme på Mads og tager så ringen i min lomme.. Skulle jeg aldrig have gjort.

rijaH sagde ...

Nå ja og udover det så er jeg også en mester til at smide ringe væk. Har smidt både min mormor og morfars vielsesringe væk samt en ring min mor havde, der kun fandtes en af :( Så jeg har ikke god ringe karma i hvert fald :<

Balladen sagde ...

Hvor skøn en historie med jordmoderringen - godt du fandt den igen, det andet havde da ikke været til at bære!

Litzy sagde ...

Piske - Tak søde. Jeg var meget meget glad :)

Litzy sagde ...

rijah - hvor var det heldigt at i fandt den, især i havet hvor bølgerne let kunne have ført den langt væk.
Og så er jeg med på den med at smide smykker væk. Mistede en halskæde min oldemor gav mig, og en tåring jeg fik af familien i USA røg i afløbet en dag... har sgu ikke held med de smykker.

Litzy sagde ...

Tanja - Åh puha, den er ikke sjov. Jeg håber virkelig for dig at du finder den. Den her ring har faktisk været væk en gang før. Der fandt jeg den i foret på min taske. Så tjek sådanne steder, ku være du var heldig :)

Litzy sagde ...

Balladen - ja det var super godt. Især med den historie den har. Vil jo gerne selv kunne give den videre en dag