tirsdag den 16. november 2010

Ikke helt, men næsten

Iiih hvad sker der også lige for at svenskere ikke har and i butikkerne når man har besluttet sig for at forkæle kæresten?

Nå men bortset fra at vi måtte nøjes med kylling, så var aftensmaden i dag intet mindre end fantastisk.

Og rødkålen er hjemmelavet. Ikke sidste gang jeg gør det.
Ej men altså helt ærligt:

Snit 1kg rødkål fint.
Svits i 25g smør i en gryde til det er begyndt at falde lidt sammen.
Tilsæt 1dl eddike og lad koge et par min.
Hæld 2dl ribssaft i, 1 tsk salt og lad koge ved svag varme under låg i 1time.

NAM!



Sovsen er væde fra kyllingen sammen med kartoffelvand og så tilsat madlavningsfløde, jævner, kulør og lidt saft fra rødkålen.

Fantastisk spise.

4 kommentarer:

Maria sagde ...

Hvor ser det lækkert ud!
Jeg laver også altid selv rødkålen!
/Maria.
http://hittehonesverden.blogspot.com/

Anja sagde ...

SAAAAVL! Man sgu da være ret så doven, hvis man ikke lige kunne guffe sådan en portion ;)
Og du har ret mht. hjemmelavet rødkål :)

Litzy sagde ...

Maria - Jeg har bare altid troet at det enten var for besværligt eller ikke kunne betale sig. Men det smager bare alt for fantastisk og var jo super let at lave.

Litzy sagde ...

Frk. B - Lige nu sidder jeg og overvejer om jeg lige skulle snige mig ud i køkkenet og slikke sovsegryden :P