søndag den 13. juni 2010

Flower Power Nails

Ja neglene igår skulle jo gerne passe til outfittet.
Her blev der brugt de nye fra H&M: Neon Yellow, Neon Purple og Neon Pink.
Synes dog ikke der er det vilde neon over dem men fine det er de og geniale til at lægge på hvis man bare lige skal more sig en enkelt aften.

7 kommentarer:

Mette sagde ...

Hvor er de fine. Hvis du siger de ikke er neon? (selv om H&M påstår de er), så kunne den gule godt være noget for mig tror jeg. Har sådan ledt lidt efter en solgul neglelak.

Litzy sagde ...

Altså når jeg tænker neon, så leder mine tanker hen på noget, der nærmest skriger i øjnene og det synes jeg ikke at disse gør.

Som du kan se på den gule på billedet, den gengiver faktisk farven perfekt som den er :)

Den købes dog i sampak med tre andre farver skal du være opmærksom på, men gav 29 svenske kroner for en pakke og det kan man godt lige overleve :)

Piskeriset sagde ...

Det indlæg minder mig om, at jeg må se at få genoptaget min fetisch med at gå med sjove neglelakker. Jeg synes dog ofte, at de ikke holder så godt (slet ikke med al det køkkengøgl, jeg laver). Kan du anbefale et par særligt holdbare mærker?

Litzy sagde ...

Jeg synes faktisk det er forskelligt fra person til person hvad man foretrækker.
Jeg har været meget imponeret over holdbarheden af Depend men også OPI kan jeg kun tale positivt om indtil videre.

Derudover virker det faktisk til at de her små nogle fra H&M holder ganske godt - nu vasker jeg godt nok ikke op, men lagde en blå igår og var i bad i morges og den er stadig som jeg lagde den.

Kan evt. give en bedre vurdering af den hen ad vejen hvis du ønsker?

Piskeriset sagde ...

Gerne! Jeg synes også, at jeg flere gange har været heldig med de billige mærker, som tilmed ofte findes i flere funky farver end 'de voksne mærker' ;-)

Litzy sagde ...

Jeg skal lave en lille løbende anmeldelse så... kun for din skyld :P ;0)

Ej det er intet problem, og ofte tænker jeg egentlig ikke selv over hvor længe de holder fordi jeg har en tildens til at skifte ofte :)

Skal blive spændende...

Piskeriset sagde ...

Juhu! Positiv særbehandling - kun for mig! I like! :-D