En af de bedste ting ved at være syg (hvis man altså kan sige det) er at blive opvartet af sin kæreste. Han giver en en ekstra dyne på, han henter vand og treo. Og man får også lidt ekstra nus på ryggen.
I går ville han så lave medisterpølse til aftensmad til os. Jeg var jo stadig syg, så det ville han gerne gøre. Det var da helt i orden så jeg gik straks igang med at sige at han skulle huske at den skulle koges først i 10min og så skulle han gemme vandet til at lave sovs af bagefter... Så var det at han blev bleg. Og meget stille spurgte om jeg mon ville have noget imod at lave maden selv :P
Self. havde jeg da ikke det... men kom sådan til at tænke på.... jeg er vel ikke den eneste der koger min medister inden jeg steger den?
6 kommentarer:
Jeg koger også medisteren, tror bare det er en vane fordi det har vi altid gjort derhjemme.
Mand, hvor ser det i øvrigt vildt godt ud :p
Jeg gjorde det i starten, men da jeg så en dag glemte det har jeg ikke gjort det siden - der er ikke den store forskel syns jeg,hihi...
Jeg gør ikke. Men nu hvor jeg læste dit indlæg, kom jeg i tanke om at mine forældre altid gjorde det da jeg var mindre...
Sacha - Tak tak, det smagte også rigtig lækkert. Manglede bare lidt rødkål men havde ikke energien til at lave det fra bunden og der der kan købes her i Sverige smager af sukkervand :P
Tina - Hmmm ved ikke jeg synes nu nok at jeg kan smage en lille forskel. Fordelen er også at den så ikke behøver at stege så længe og så risikerer man ikke at branke den
Louise - Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke kan huske hvad min mor gør. Men jeg tror faktisk ikke at hun koger den.. hmmmm
Send en kommentar