lørdag den 19. marts 2011

Lykken er...

... en drøm man ikke vil vågne fra.

Sådan en drøm havde jeg i nat.
Det startede med at jeg kunne høre havets brusen og bølgerne, som sagte skvulpede ind mod land. Jeg kunne mærke solens varme stråler på mit ansigt og sandet som stille piplede op imellem mine bare tæer.

Jeg var helt alene på stranden og der var ikke en lyd omkring mig - et sted man bare kunne sidde og reflektere over livet i fred og ro.

Ååååh i dette sekund drømmer jeg mig igen væk mod denne oase langt væk fra den travle hverdag, sne, sjap og gråvejr <3Tak til Eva for at stille spørgsmålet: "Hvad er lykken for dig", for uden dig havde min drøm nok set anderledes ud i nat.... og ja, jeg var lykkelig :D

Og så hjælper det jo at vågne ved at solen titter ind gennem soveværelsesvinduet... åh kære sol, du har været længe savnet.

2 kommentarer:

Den positive vejleder sagde ...

Oooyyyy, hvor er fortryllende Bountystrand! Kan virkelig godt forstå, at du ikke ville væk derfra - men skønt at høre, at du vågnede op til solskin IRL :-D
Jeg er rigtig glad for, at jeg har sat nogle tanker i gang. - Det er jo bare HELT fantastisk at læse om, hvad der gør alle jer dejlige medbloggere lykkelige :-)

Fortsat rigtig god lørdag.
Kh. Eva

Litzy sagde ...

Ja den ville være rar at ligge på lige nu :)
Men heldigvis er der plusgrader i dag så vi håber på at sne og is snart smelter så vi kan få det lidt forårsagtigt snart.

Og rigtig god lørdag til dig også.