Hurra for en lørdag.
Først en gåtur rundt søen i solskin, og så hjem til en kop lækker te i min kop fra Egypten (købt sidst jeg var afsted) og en rigtig mums hindbærsnitte.
Og aftensmaden består de super lækre ribs med hjemmelavet coleslaw til. Namme nam.
Smider lige opskriften på coleslaw, hvis nogen skulle have interesse.
1 lille hvidkålshoved
4 gulerødder
Marinade:
2 spsk. dijonsennep
1 dl æble- el. hvidvinseddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1 tsk. st. spidskommen
friskkværnet peber
Coleslaw dressing:
2 dl creme fraiche 18%
2½ dl mayonaise
salt og peber
sukker efter behag
Snit hvidkålen meget fint (evt. på råkostmaskine)
Riv gulerødderne groft, gerne i tændstiklignende strimler.
Bland kål og gulerod. Stil blandingen koldt
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Kom kålblandingen i marinaden og lad trække i min. 30 min.
Vend tit rundt i blandingen
Rør coleslaw-dressingen sammen af de nævnte ingredienser. (smagen skal ligge på den søde side)
Frahæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hel rundt, helst lige før serveringen
Har i haft en god lørdag?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar