mandag den 14. marts 2011

Øv med øv på :(

Super ringe dag i dag.
Først skulle jeg købe kattemad, som nu er steget i pris og koster 709kr. Øv!

Og så fik jeg min pakke fra H&M, så bare var den ene skuffelse efter den anden. Øv!

Her følger en lille anmeldelse til de af jer, der er interesseret:


1. TTS men desværre en ret træls længde på mig. Den skærer lige under knæene og det får mig til at se meget kort ud (Jeg er 167). Deruderover er stoffet lidt stift i det.

2. Toppen er super super smuk og også TTS. Desværre gør de der lommer bare at den poser underligt og det synes jeg virkelig ikke ser kønt ud

3. Kjolen Så ubeskriveligt smuk - virkelig smuk. Og den er ikke sort/hvid/grå, men sort/hvid/støvet grøn, hvilket jeg personligt synes gør den endnu smukkere.
Den er TTS, men desværre er den ikke bygget til folk med små bryster, så den sidder og poser i toppen ved mig Og da det sorte stykke ikke er stræk, så kan jeg desværre ikke prøve med en mindre størrelse for den sidder allerede til der

4. Nederdelen er faktisk meget pæn, lidt stift materiale men ikke noget jeg synes gør noget. Desværre er den ikke i stræk, så jeg frygter den lidt hvis jeg taber mig/tager på. Og så skærer den direkte på knæet, hvilket heller ikke gør noget godt for mig.

5. Bikinien... sorry men BH'en kravler ind mod midten allerede bare når man prøver den på, så jeg forudser mega boob flash ved poolen Så tror man skal have ok store nødder for at holde den på plads. Og så er den lidt til den lille side.
Ellers synes jeg den er super flot i farven og med guldtråde.

Så ikke nogen success for mig denne gang Jeg har også afbestilt den stribede top, for den var jo i samme stil som den blomstrede.

5 kommentarer:

Sandra sagde ...

Åhr øv søde, det var træls... :(
Det er da vold-irriterende at der slet ikke var noget, der kunne bruges...

Litzy sagde ...

Meget, jeg var også enormt skuffet og nu ligger det bare i en bunke på bordet. Orkede slet ikke at pakke det sammen igen :(

GINGER sagde ...

Æv æv, jeg er også blevet sådan meget jyde-agtig mht. at købe tøj online og har droppet det helt efter at være blevet skuffet adskillige gange. Nu holder jeg mig til sko og accessories.
MEN MEN, Litzy - tag et kig på min blog, og dit humør vil sikkert stige ;)

Anonym sagde ...

Hej Litzy

Hvem kender ikke HM skuffelsen. Men så skal man huske på, hvor rart det var at bestille alle de dejlige ting mens man forestillede sig, hvor lækker man blev i tøjet. Og heldigvis ryger det retur portofrit - win-win synes jeg alligevel.

tak for en meget meget hyggelig blog.

Litzy sagde ...

Anonym - Det kan du selfølgelig have ret i. Det må jeg huske fremover :) Og tak fordi du læser med :)